Estetik ve Rekreasyon Amaçlı Ağaçlandırma Projesi

Estetik ve Rekreasyon amaçlı ağaçlandırma çalışmaları…

İlçe merkezinden geçen 8 km lik Şehir bulvarında, Toki Yolu üzerinde,  Pazar Yolu ve ilçemizdeki hemen hemen her cadde ve sokağında Mavi Ladin ve Batı Ladin ağaçlandırma çalışmaları yapılmıştır.  Ayrıca kuzey dağlarına orman bölge md.ce 300.000 ağaç dikimi gerçekleştirilmiştir.

İlçemiz daha yeşil, daha sevimli bir görünüm kazanırken, gençlerimize de çeşitli program ve faaliyetlerle ağaç sevgisi ile yeşili ve doğayı sevmeleri adına katkıda bulunulmuş ve  çok sayıda ağaç dikimi gerçekleştirilmiştir.

Ağaçlandırma çalışmalarının erozyonu önleyici olmasının yanı sıra meskun yerlerde rüzgar, gürültü ve toz etkilerini azaltması, havayı temizleyerek sağlığa katkı sağlaması da birer hizmet üretimidir.