1. ve 2. ETAP TOKİ YAPIMI

İLÇEMİZİN EN BÜYÜK PROBLEMLERİNDEN BİRİ KONUT YETERSİZLİĞİ…

PİYASA KOŞULLARINDA KONUT EDİNME İMKÂNI BULUNMAYAN ALT GELİR GRUBU VE YOKSULLARIN CİDDİ KONUT GEREKSİNİMİ İLE İLÇEMİZİN KENTSEL DÖNÜŞÜM İHTİYACI DİKKATE ALINARAK, İHTİYAÇ DUYULAN TÜM ÇALIŞMALAR BAŞLATILARAK TOKİ VE BELEDİYEMİZ İŞBİRLİĞİ SONUCUNDA 1. ETAP 156 KONUT İLE İŞYERİ ALT YAPI VE ÇEVRE DÜZENLEME YAPIM İŞİ TAMAMLANARAK BU SORUN  BİR NEBZEDE OLSA GİDERİLMİŞTİR VE İLÇEMİZİN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİREN BU ÇALIŞMA  HALKIMIZIN HİZMETİNE SUNULMUŞTUR.

MODERN KENTLEŞMENİN TÜM UNSURLARINI KAPSAYAN BU ÇALIŞMA İLE HEM İLÇEMİZİN DAHA ESTETİK BİR GÖRÜNÜM KAZANMASI HEMDE HALKIMIZIN YAŞAM STANDARTLARININ ARTIRILMASI SAĞLANMIŞTIR.

İLÇEMİZDE YAŞANAN KONUT SORUNUNUN DEVAM ETMESİ KARŞISINDA YİNE BELEDİYEMİZ VE TOKİ İŞBİRLİĞİYLE 2. ETAP 120 ADET KONUT VE CAMİİ İNŞAATI İLE ALT YAPI VE ÇEVRE DÜZENLEME İŞİ BAŞLATILMIŞ OLUP, YAKINDA HALKIMIZIN HİZMETİNE SUNULACAKTIR.

PROJE ADI: 2. ETAP 120 ADET KONUT VE CAMİ-İ İNŞAATI İLE ALT YAPI VE ÇEVRE DÜZENLEME İŞİ

PROJE BEDELİ: 7,828.000.00 TL’DİR.

BÖYLECE İLÇEMİZE 276 KONUT, 1 ADET CAMİ, 1 ADET İŞYERİ İLE ALTYAPI VE ÇEVRE DÜZENLEME PROJESİYLE HALKIMIZI SICACIK YUVALARINA KAVUŞTURDUK.