Zehra Taşkesenlioğlu Narman Belediyesini Ziyaret Etti

AK PARTİ ERZURUM MİLLETVEKİLİ SAYIN ZEHRA TAŞKESENLİOĞLU NARMAN BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ

Adalet ve Kalkınma Partisi Erzurum Millet Vekili Sn. Zehra TAŞKESENLİOĞLU, belediye binamızı ziyaret etti. Belediye başkanımız Sn. Yücel Ahmet İŞLEYEN'in makamında gerçekleşen ziyarette hoş sohbetler gerçekleştirildi. Belediye başkanımızdan bazı isteklerde bulunan Zehra TAŞKESENLİOĞLU, yeni yapılan hizmet binamızı gezdi. Narman'ın çok yol katettiğini ve bundan çok memnun kaldıklarını söyleyen Zehra TAŞKESENLİOĞLU, daha sonra Mahallelerimizi gezmek için Belediye Başkanımız Sn. Yücel Ahmet İŞLEYEN, Erzurum Ak Parti İl Yönetiminde bulunan Sn. Ahmet GÜL, Narman İlçe Başkanı Sn.Metin OKUMUŞ ve Narman Kadın Kolları Başkanı Sn. Nurten AKSU ile makamdan ayrıldı.