Yeni Süt Toplama Aracımızla 43 Köyden Süt Alımı Yapıyoruz.

Yeni Süt Toplama Aracımızla  43 Köyden Süt Alımı Yapıyoruz.

Daha önceden süt toplama işlemini kiralık araçla yapıyorduk. Kiralık araçların iptalinden sonra yeni bir süt toplama aracı temin edip günlük olarak tek seferde 6 tonluk süt toplama kapasitesiyle halkımıza hizmet veriyoruz. Narman İlçe mahallelerimizden topladığımız hijyenik sütleri Narman Açık Ceza ve İnfaz Kurumuna satışını sağlayıp buradan elde edilen ürünlerle şarküterimizde süt ürünleri satışımızı sağlıyoruz.

Narman halkının yaşam kalitesini artırarak; güvenilir, sağlıklı ve tamamen Narman’ımıza ait süt ürünlerinin üretimi, pazarlanması ve satışını Narman Süt Ürünleri İnşaat Taahhüt Turizm Enerji Lojistik Sanayi Ticaret Limited şirketi olarak üstlenmiş bulunmaktayız. Ekonomimize can suyu vererek insanımızın bu yöndeki ihtiyaçlarına cevap vermek en temel ilkemizdir. Baş koyduğumuz bu yolda emin adımlarla ilerlemekteyiz.

Narman’a bağlı mahallelerimizde yaşayan çiftçilerimizden ekonomik olarak süt üretiminin en verimli olduğu aylarda 120.000,00 TL Narman’ımıza girdi sağladık. Bizimle çalışan müstahsillerimizden 10 ineği olan kişiler yaklaşık 6.000,00 TL aylık kazanç sağlamışlardır. Bu doğrultuda yapacağımız yeni yatırımlarla Narman ilçemizi tarım ve hayvancılığın gözde merkezi ilan edeceğiz. 2018 yılı verilerine bakarsak 1.500.000,00 TL Narman esnafına aldığımız ürünler karşılığında para ödemiş bulunmaktayız. Halkımıza bize güvendikleri için teşekkür ederiz.  (Narman Belediyesi Süt Ürünleri İnşaat Taahhüt Turizm Enerji Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi)