Sağlık Bakanı Narmanı Ziyaret Etti

SAĞLIK BAKANI PROF. DR. SYN. RECEP AKDAĞ, REFERANDUM İÇİN NARMAN İLÇEMİZİ ZİYARET ETTİ

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Sayın Recep Akdağ, referandum çalışmaları için Narman ilçemizi ziyaret etti.

Narmanlı halkın büyük bir ilgisiyle karşılaşan, Sağlık Bakanı Sayın Recep Akdağ, Narman Belediyesi Başkanı Sayın Yücel Ahmet İşleyen ile otobüs turuyla halkı selamladı. Sonra kaymakamlık binasına geçen Sayın Recep Akdağ, konuşmalarını yapmak üzere halkın karşısına çıktı.

Referandumun getirilerinden, özelliklerinden ve öneminden bahseden Sayın Recep Akdağ, Narmanlı hemşehrilerinden referandumda ''Evet'' demeleri için ricada bulundu. Daha sonra Belediye Başkanı Sayın Yücel Ahmet İşleyen ile birlikte belediye binasına geçen Sayın Recep Akdağ, Narman ilçesinin istekleri ve sorunları üzerine toplantı düzenledi. Ve sonra referandum çalışmalarına devam etmek üzere Narman ilçesinden ayrılıp Uzundere ilçesine gitmek üzere yola çıktı.