ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, NARMAN BELEDİYESİ ve DAİRE BAŞKANLARININ DÜZENLEDİĞİ MUHTARLAR TOPLANTISI

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve Daire Başkanları Narmana geldi. Narmanda ki mahallelerin sorunlarını dinlemek için gelen Sekmen, Narman ilçesinin tüm muhtarlarının ve Narmanlı vatandaşların bulunduğu, Burhanettin Eser Kültür Merkezinde, Narman Belediye Başkanı Ahmet Yücel İşleyen ve Daire Başkanları olmak üzere, halkın sorunlarını dinleyip çözümler aramak için toplantı düzenledi. Toplantıda muhtarların sıkıntılarını dinleyen Mehmet Sekmen, Yücel Ahmet İşleyen ve Daire Başkanları; muhtarların sıkıntılarının en kısa sürede hallolması için notlar aldı. Toplantıda Mehmet Sekmen'in anlattığı fıkra herkesi güldürürken, Belediye Başkanları ve Daire Başkanlarının köylere yaptığı çalışmalar da alkış topladı. Toplantı sonrası Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, muhtarlara çanta armağan etti.