El Emeği Üretim Merkezini Açtık

EL EMEĞİ ÜRETİM MERKEZİ AÇILDI

Belediye Başkanımız Üretim Merkezini Ziyaret Etti

Başkan İşleyen geçtiğimiz günlerde, Kadınlarımız için Sodes'in desteğiyle açılan El Emeği Üretim Merkezini ziyaret etti. Toki Konutları Mevkii'nde açılan El Emeği Üretim Merkezine Başkan'a, Fen İşleri Müdürü Sn. Fatma AKÇAYIR eşlik etti. Daha yeni olmasına karşın yapılan çalışmalara bakıp mutlu olan İŞLEYEN, ''Kadınlarımızın çok daha güzel işleri başaracağından zerrece şüphem yok. Burada Narman için çok güzel şeyler yapacağız ve burada çok güzel arkadaşlıklar edinecek, çok güzel bir aile olacağız. Daha yeni olmasına karşın yapılan çalışmalar çok güzel ve daha şimdiden bir aile ortamı kurulmuş durumda. Emeği geçen herkese teşekkür eder, çalışmalarından dolayı arkadaşlarımıza başarılar dilerim.'' açıklamalarında bulundu. Ziyaretleri sırasında başkana eşlik eden Fen İşleri Müdürümüz Sn. AKÇAYIR ise, ''Daha herşey çok yeni. Ve daha bir sürü malzememiz gelmemiş durumda. Ama şimdiden bile çok güzel işler çıkarılmaya başlanmış bile. El Emeği Üretim Merkezimizde Cam, Çini, Seramik, Hediyelik Eşya ve Ahşap Oymacılığı bulunacak. İnanıyorum ki buradan çok daha güzel işler çıkaracak ve bir çok yere örnek olacağız.'' açıklamalarında bulundu.