Kar Yağışlı

Belediye Meclisinden İki Önemli Karar

NARMAN BELEDİYE MECLİSİNDE ÖNEMLİ İKİ KARAR ALINDI

Yeni Öğretmenevi ve Süt Ürünleri Üzerine Kurulan Yeni Şirket İlçemize Hayırlı Olsun

Her ayın ilk çarşambası düzenlenen Meclis Toplantısında, bu ay meclisimizin aldığı kararlarda iki önemli karar,  ilçemizin kalkınması ve prestiji açısından büyük öneme sahip olacak. Bunlardan bir tanesi Meclis Toplantısı gündeminin 4. Maddesi olan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün Arsa Talebi bir diğeri ise Gündemin 5. Maddesi olan Süt Ürünleri Üzerine Kurulmuş Olan Şirket.

‘‘Yeni Öğretmenevi Geliyor’’

İlçemizde yapılması planlanan Öğretmenevi için İl Milli Eğitim Müdürlüğünün Belediyemizden arsa talebinde bulunulması üzerine; Belediye Başkanımızın Başkanlığında, Belediye Meclis Üyelerimiz bu konu üzerinde müzakerede bulundu. Müzakere sonucunda, mülkiyeti Belediyemize ait İlçemiz Camisağır Mahallesi Otogar – Peri Otel Yanı 176 ada 49 ve 51 parsel noda bulunan toplam 1.806,68 M2 arsanın öğretmenevi yapımı için Milli Eğitim Bakanlığı (Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü)’na tatsis edilmiştir.

‘‘Süt Ürünleri Üzerine Yeni Bir Şirket Kuruldu’’

İlçemizde yeni yapılan çok kapsamlı Açık Ceza Evinde bulunan süt mandırasının ihtiyaçlarını karşılamak üzere, vatandaşlarımız ağır kış şartlarında köylerden süt getirmekte ve bu durumda bir hayli zor olmaktadır. Halkımıza hizmet vermek ve uzak köylere daha iyi ulaşım sağlanması ve aynı zamanda Belediyemizin kar amacı da düşünülerek süt toplama işi artık belediyemizce yapılacaktır. Bundan ötürü bu işe paralel olarak Narman Süt Ürünleri İnş. Taah. Enerji, Lojistik San. Tic. Ltd. Şti isimli şirketimiz açılmış ve Şirket hisseleri hakkında yapılacak her türlü işlemler için Belediye Başkanımız Sayın Yücel Ahmet İŞLEYEN’e yetki verilmiştir.