Başkanlık Koltuğunu Beyzanur Aydoğdu Devraldı

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK ve ÇOCUK BAYRAMI DOLAYISIYLA BAŞKANLIK MAKAMINI BEYZANUR AYDOĞDU DEVRALDI

Aşık Sümmani İlköğretim Okulu üçüncü sınıf öğrencileri, Okul Müdürü Salih Aydoğdu, Öğretmen Selma Öztürk, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla belediye binasını ziyaret ettiler. Narman Belediye Başkanı Sn. Yücel Ahmet İŞLEYEN şehir dışında olduğu için, Yazı İşleri Müdürümüz Sn. Mecit BEKTAŞ konukları ağırladı. Ziyaret sonunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla başkanlık makamına, Aşık Sümmani İlköğretim Okulu öğrencilerinden Beyzanur AYDOĞDU oturdu. Belediye Başkanımıza istekleri sorulduğunda, okul bahçesinin yenilenmesini ve bahçeye çocuk oyun alanı konulmasını isteyen Beyzanur AYDOĞDU, arkadaşları ve Öğretmenleriyle birlikte okuluna geri döndü.