Kar Yağışlı

Başkan Taşeron İşçilerle Toplantı Düzenledi

BAŞKAN TAŞERON İŞÇİLERLE TOPLANTI DÜZENLEDİ

BAŞKAN SÖZLEŞMELİ İŞÇİ ALIMI KONUSUNDA TAŞERON İŞÇİLERE  TOPLANTI DÜZENLEDİ

Narman Belediye Başkanı Sayın Yücel Ahmet İŞLEYEN, geçtiğimiz günlerde taşeron işçilerin kadroya geçmelerine ilişkin, bünyesinde çalışan tüm taşeron çalışanlarına toplantı düzenledi. Toplantının başında işçilerimizin hal ve hatırlarını sorarak başlayan Sayın İŞLEYEN, yeni taşeron işçi düzenlemesi hakkında toplantıdakilere bilgi verdi. Bundan sonra nelerin olacağını, ne gibi haklara sahip olunacağını ve başvurular için nelerin gerekli olduğundan bahseden Başkan, ‘‘ Bundan sonra daha çok çalışmalıyız. Çalışamadığımız yıllar adına daha çok çalışmalı, ulaşamadığımız hedefler adına daha çok çaba göstermeliyiz. Narman Belediyesi olarak biz bir aileyiz ve artık acımız da birdir, tatlımızda birdir. İlçemiz adına ne gerekiyorsa yapmaya hazır olmalı ve her zaman da kendimize güvenimizden emin olup, verilen sorumluluğu elimizden geldiğince dürüst yapmalıyız. Bizler bugün varız yarın yokuz. Ama beraber başardıklarımız ve beraber çabaladıklarımız her zaman burada olacak. İnsanlar gelip gidicidir ama gerisinde bıraktığı eserler kalıcıdır. Hepimiz adına söylüyorum bunu; Şehirde izimiz, vatandaşlarımıza bakacak yüzümüz olacak. Allah yardımcımız olsun.’’ dedi.